پروژه بررسی جامعه شناختی میزان اشتغال پذیری رشته کشاورزی از دیدگاه دانشجویان

پروژه بررسی جامعه شناختی میزان اشتغال پذیری رشته کشاورزی از دیدگاه دانشجویان پروژه بررسی جامعه شناختی میزان اشتغال پذیری رشته کشاورزی از دیدگاه دانشجویان

دسته : کشاورزی و زراعت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 427 KB

تعداد صفحات : 81

بازدیدها : 519

برچسبها : اشتغال پذیری کشاورزی

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه و پروژه بررسی جامعه شناختی میزان اشتغال پذیری رشته مهندسی کشاورزی از دیدگاه دانشجویان دانشگاه پیام نور استان اردبیل

چکیده :

شغل کشاورزی از دیرباز مورد توجه بوده و جزء شغل های پر زحمت محسوب می شود و ارزش دادن به این شغل و رشته نیز بجا و ضروری است زیرا بسیاری از مایحتاج زندگی ما از طریق محصولات کشاورزی تهیه می گردد. در عصر گذشته رشته کشاورزی به صورت سنتی رواج داشته است .در عصر حاضر برای شغل کشاورزی رشته های مختلف در گرایش های مختلفی در دانشگاه ها در مقاطع کارشناسی ، ارشد و دکتری تدریس می شود.

در پژوهش حاظر اشتغال پذیری این رشته یا میزان بازار کار این رشته مورد ارزیابی قرار گرفته تا آینده این رشته و جایگاه آن در جامعه مشخص گردد .در ابتدا معانی و فاهیم رشته کشاورزی و تعاریف گوناگون برای این رشته مورد بررسی قرار گرفته و پس از تجزیه و تحلیل آماری داده ها (نظرات و پاسخ های دانشجویان این رشته) نتایج آن در فصل پنجم این پروژه بیان گردیده است. با تحلیل این نتایج می توان آینده این رشته را طوری رقم زد که هم اصالت و هم میزان علاقه به این رشته در بین اذهان جامعه به صورت مطلوب حفظ شود.

مقدمه :

کشاورزی به تولید مواد غذایی و کالا از راه زراعت و جنگل داری و دامداری است. کشاورزی همان چیزی است که به ظهور تمدن منجر شد. مطالعه کشاورزی به نام علم کشاورزی شناخته می شود.

کشاورزی شامل طیف وسیعی از تخصص ها و فنون، از جمله راه هایی برای گسترش زمین های مناسب برای زراعت گیاه، حفر کانال ها و فرم های مختلف آبیاری می باشد.در دنیای امروز با نگرانی های موجود و کمبود منابع نیاز است تا کشاورزی را به سوی کشاورزی پایدار مثلا کشاورزی زیستی یا کشاورزی فشرده مثلا صنعتی پیش ببریم تا بتوانیم نیازها را در آینده برطرف نماییم. زراعت مدرن، اصلاح نباتات، سموم، دفع آفات و کود و پیشرفت های تکنولوژیک به شدت باعث افزایش بازده محصول می شوند ولی باید در نظر داشت که این محاسن در کنار عیوبی چون آسیب گسترده زیست محیطی و اثرات منفی سلامت انسان حاصل می شوند.

شیوه های مدرن در دامپروی نیز به همین گونه است یعنی با افزایش تولید گوشت ما مشکلاتی چون ستم به حیوانات و طبعات بهداشتی ناشی از آنتی بیوتیک ها، هورمون رشد، و سایر مواد شیمیایی که معمولاً در تولید گوشت های صنعتی استفاده می شود را داریم. محصولات کشاورزی را می توان به صورت عمده به غذاها، الیاف، سوخت، مواد اولیه، دارو و زینت آلات تقسیم نمود.غذاهای عبارتند از غلات، سبزیجات، میوه ها، و گوشت.

الیاف عبارتند از پنبه، پشم، کنف، ابریشم و کتان. مواد خام مانند چوب.مخدره عبارتند از تنباکو، الکل، تریاک، کوکائین. از دیگر مواد مفید توسط گیاهان، از رزین می توان نام برد. سوخت های زیستی شامل متان از زیست توده ها، اتانول و بیودیزل.در سال ۲۰۰۷، حدود یک سوم از کارگران جهان در بخش کشاورزی شاغل بودند. اگرچه در سال ۲۰۰۳ تعداد کمتری در بخش کشاورزی مشغول بودند اما به دلیل آگاهی کشاورزی در سال ۲۰۰۸ این آمار به سرعت افزایش یافته.همچنین در بخش های دیگر کشاورزی مانند اقتصاد کشاورزی هم تعداد قابل ملاحظه ای مشغول به کار اند.

فهرست مطالب

فصل اول کلیات پژوهش

مقدمه :

بیان مساله :

ضرورت اجرای پژوهش :

فرضیه های پژوهش :

سوالات پژوهش :

تعاریف مفهومی و عملیاتی :

فصل دوم ادبیات و پیشینه تحقیق
تعاریف کلی :

اشتغال

تهدید ها و فرصتها:

آموزش عالی کشاورزی

بازارکار

چالشهای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهها

عوامل درونی

پیشینه های پژوهشی :

فصل سوم روش گرد آوری پژوهش
مقدمه

روش تحقیق

توصیف ویژگی های تحقیق(جامعه و نمونه آماری)

تعیین حجم نمونه

روش گردآوری داده ها:

ابزار گردآوری داده ها

روایی ابزار اندازه گیری تحقیق

پایاییابزار اندازه گیری تحقیق

روش تجزیه و تحلیل داده ها

آمار توصیفی

آمار استنباطی

فصل چهارمتجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه

داد های توصیفی

داده های استنباطی

فصل پنجم نتیجه گیری و پیشنهادات
مقدمه

نتایج حاصل از ویژگی های جمعیت شناسی و فرضیه های تحقیق

نتایج جمعیت شناختی

نتایج تحلیل فرضیه های پژوهشی

محدویتهای تحقیق

پیشنهاد به محققان برای تحقیقات آینده

منابع و مآخذ

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید