مقاله آثار اقتصادی بازاریابی شبکه ای

مقاله آثار اقتصادی بازاریابی شبکه ای مقاله آثار اقتصادی بازاریابی شبکه ای

دسته : اقتصاد

فرمت فایل : word

حجم فایل : 32 KB

تعداد صفحات : 55

بازدیدها : 233

برچسبها : بازاریابی شبکه ای

مبلغ : 1000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی بررسی بازاریابی شبکه ای و بررسی اثرات مخرب آن بر اقتصاد کشور

بازاریابی شبکه ای و بررسی اثرات مخرب آن بر اقتصاد کشور

مقدمه

شاید در ابتدا کسی گمان نمی کرد این مسئله تا به این حد گسترش یابد. نمونه های قبلی چنین مسائلی بسیار زود از گردونه خارج شدند و از رونق افتادند، اما این دفعه قضیه فرق می کند. شرکت گلدکوئیست در آغاز ورودش به ایران طبقات پایین جامعه به لحاظ سواد اجتماعی و اقتصادی - را هدف قرار داد. مردم عادی جامعه که اطلاع چندانی از اصطلاح علمی مورد استفاده اعضای شبکه نداشتند، براحتی وارد بازی شدند و از آنجا که بدرستی نمی دانستند باید چه کنند، اکثرا ضرر کردند. این ضرر به شکایت آنها از شرکت گلدکوئیست و اعضای اصلی اش در ایران منجر شد و قوه قضائیه در اولین برخورد، دستور فیلتر سایت های اینترنتی این شرکت و دستگیری اعضای اصلی و سر شاخه های آن را صادر کرد. گلدکوئیستی ها برای مدتی از سر و صدایشان کم کردند و در خفا به جلساتشان ادامه دادند. زخم ها باید ترمیم می شد و بازنگری در روش ها و جامعه هدف، لازم بود. پس از مدتی دوباره فعالیت شدید علنی آغاز شد. این با جوان ها مورد هجوم قرار گرفتند. روش ها تغییر کرد و علمی تر شد. دانشجویان که پیشتر از طریق روش های علمی و استدلال های منطقی کار شبکه را مردود اعلام می کردند، این دفعه خود تبدیل به مبلغان شرکت گلدکوئیست شدند و سرانجام کار به آنجا رسید که نباید. این روزها کمتر جوانی یافت می شود که پرزنت نشده باشد. ...

چرا فعالیت در بازاریابی چندسطحی قمار است؟

برای آن که بتوانیم جواب این سؤال را بدهیم باید درک درستی از قمار و تفاوت آن با یک فعالیت سالم اقتصادی به دست آوریم، زیرا از لحاظ ظاهری بازاریابی چندسطحی شبیه هیچ کدام از قماربازی های رایج در قمارخانه ها نیست، بلکه بیش تر شبیه یک فعالیت متعارف اقتصادی است.

آیا قمار یعنی فعالیتی که در آن برد و باخت مطرح باشد؟

یکی از مشکلات درک مفهوم قمار، استفاده از عبارات برد و باخت در مواردی است که هیچ ارتباطی به قمار ندارد. مثلا اگر کسی سرمایه اش را صرف تأسیس یک کارخانه کند و به سود برسد ممکن است بگویند در این سرمایه گزاری برده است و اگر ناکام بماند ممکن است گفته شود آن شخص سرمایه اش را باخت . درنتیجه برد و باخت را نمی توان محک مناسبی برای تشخیص قمار دانست، به این معنی که این اصطلاح ممکن است در مواردی که قمار نیست هم استفاده شود.

به طور خلاصه ممکن است در فعالیتی از اصطلاحات برنده یا بازنده استفاده شود ولی آن فعالیت قمار نباشد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید