رابطه هوش مصنوعی، معادله مارکوف، ژنتیک و منطق فازی

رابطه هوش مصنوعی، معادله مارکوف، ژنتیک و منطق فازی رابطه هوش مصنوعی، معادله مارکوف، ژنتیک و منطق فازی

دسته : هوش مصنوعی

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 3530 KB

تعداد صفحات : 160

بازدیدها : 425

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 9500 تومان

خرید این فایل

فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه 1 فصل اول کلیت تحقیق 11 هوش مصنوعی چیست؟ 3 111 آزمون تورینگ 4 12 منطق فازی 4 121 بازتابی از منطق فازی 4 122 سیستم های فازی 5 123 تصمیم گیری فازی 6 124 هوش مصنوعی و رباتیک 6 13 مدلهای مخفی مارکوف 6 1 31 معرفی مدلها

چکیده

انسان ها از آغاز خلقت به دنبال یکی از هزاران گمشده های خود یعنی آسایش بوده اند و هستند و به همین دلیل تلاش خود را بر آن داشتند تا با پیشرفت روز به روزی در علم، و با تبدیل کردنش به تکنولوژی ، آن را به خدمت خود در بیاورند و هرچه بیشتر خود را غرق در آرامش و راحتی ببینند و به همین دلیل دست به طراحی وسایل گوناگون با طرح ها و ویژگی های متفاوت زدند و این روند تا آنجا پیشرفت که تصمیم گرفتند ، انسان جای خود را به تکنولوژی بدهد اما خیلی زود متوجه شدند ،تکنولوژیی که می خواهد جای انسان را تا حدی پر کند فاقد مهم ترین ویژگی انسان است و آن قدرت تصمیم گیری و انتخاب هوشمندانه است و از آن موقع بود که شاخه جدیدی در علم کامپیوتر و الکترونیک به نام هوش مصنوعی پدید آمد و در اواخر قرن بیستم بود که به یک بحث و موضوع مهم تبدیل شد و تا امروز که در قرن بیست و یکم قرار داریم ادامه دارد و روز به روز تکمیل تر می شود. هوش مصنوعی، یک رشته از علم کامپیوتر می‌باشد که طراحی و توسعه سیستم‌های کامپیوتری را مورد مطالعه قرار می‌دهد که از هوش انسان، تقلید می‌کنند.

هنوز تعریف دقیقی که مورد قبول همه دانشمندان این علم باشد برای هوش مصنوعی ارائه نشده است و این امر به هیچ وجه مایه تعجب نیست؛ چرا که مقوله مادر و اساسی تر از آن یعنی خود هوش هم هنوز به طور همه جانبه و فراگیر تن به تعریف نداده است.

الگوریتم ژنتیک (Genetic Algorithm - GA) تکنیک جستجویی در علم رایانه برای یافتن راه‌حل تقریبی برای بهینه‌سازی و مسائل جستجو است. الگوریتم ژنتیک نوع خاصی از الگوریتم‌های تکامل است که از تکنیک‌های زیست‌شناسی فرگشتی مانند وراثت و جهش استفاده می‌کند.

پرفسور لطفی زاده در سال ۱۹۶۵ برای اولین بار با معرفی نظریه مجموعه های فازی مقدمات مدل سازی اطلاعات نادقیق و استدلال تقریبی با معادله های ریاضی را فراهم نمود که در نوع خود تحولی عظیم در ریاضیات و منطق کلاسیک بوجود آورد. لذا نظریه فازی برای بیان و تشریح عدم قطعیت و عدم دقت در رویدادها به کار می رود که براساس منطق چند ارزشی بوجود آمده است.

مدل مخفی مارکوف در اواخر دهه 1960 میلادی معرفی گردید و در حال حاضر به سرعت در حال گسترش دامنه کاربردها می باشد. دو دلیل مهم برای این مساله وجود دارد. اول اینکه این مدل از لحاظ ساختار ریاضی بسیار قدرتمند است و به همین دلیل مبانی نظری بسیاری از کاربردها را شکل داده است. دوم اینکه مدل مخفی مارکوف اگر به صورت مناسبی ایجاد شود می تواند برای کاربردهای بسیاری مورد استفاده قرار گیرد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید